Klankbaden,
Het nieuwe ontspannen!
Over mij

Sinds jaar en dag ben ik al gefascineerd door de rustgevende, en vaak zelfs helende werking van klank. Dit heeft er in eerste instantie toe geleid dat ik zelf klankbaden ging bezoeken, spirituele instrumenten ging verzamelen, leren bespelen en toepassen, en een spirituele en aardse zoektocht naar mijzelf begon.

Inmiddels vele jaren verder geef ik nu zelf regelmatig klankbaden, zowel voor groepen als individueel, en begeleid en ondersteun ik met mijn klanken evenementen en workshops. Daarnaast is een passie voor kristallen, hun helende werking, en Moeder Aarde ontstaan.

Inmiddels combineer ik deze 3 passies, en werk ik zoveel mogelijk met klank en kristallen, met hierbij als voornaamste missies het beschermen, en helpen helen van ons thuis, onze Moeder Aarde, en het helpen en helen van haar bewoners.

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!